top of page

CONTACT
een waardevolle verbinding met elkaar

Wil je meer weten over een van mijn diensten of heb je een wens? Wat fijn om te horen. Laten we eens (online) afspreken met een kop thee. Ik werk op basis van intuïtie en ik heb niet veel woorden nodig om een ​​uniek en persoonlijk ontwerp voor je te maken.
 
Wat maakt het verschil? Ieder ontwerp is authentiek, voor jou gemaakt. Het verdient aandacht, tijd, liefde en een helder concept. Het is zeker niet van de ene op de andere dag of met een druk op de knop gefikst. Je ontwerp is pas klaar als we allebei helemaal tevreden zijn. Meestal duurt het ongeveer twee weken van eerste schets tot definitief ontwerp, inclusief overleg tussendoor. Je logo staat voor jou en voor je bedrijf. En ik wil graag dat je trots voelt als je het deelt met anderen. Elke keer weer.
 
Voel je vrij om mij een bericht te sturen, je vraag te stellen of een offerte aan te vragen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Wil je liever eerst even bellen? Dat is natuurlijk helemaal oké. Ik kijk ernaar uit om iets van je te horen.

contact

IRIS prints

Opzoomerstraat 20A

3023 SG, Rotterdam
info@irisprints.nl

06 284 403 97

Dank voor jouw bericht

bottom of page